VİZYONUMUZ

Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Kanunlara ve Nizamlara ve Tüzüğümüze uygun olarak tarafsızlık, şeffaflık, gizlilik, güvenirlilik ve kalite standartları esaslarını benimseyerek verimli projeler üreterek, bu projeleri kanunlara, dernek tüzüğü ve yönetmeliğine, temel ilkelerimize uygun şekilde hayata geçirmek, üyelerine hızlı ve adil şekilde yardımda bulunulmasını sağlamak, üyeler ve dernek arasında en etkin iletişim ve bilgi ağını oluşturarak gerekli ihtiyaçlara en kalıcı şekilde cevap vermektir.Bu düstur ile elleri öpülesi Şehit Ailelerimiz ve Kahraman Gazilerimiz için yapacağımız çalışmalar;


ÜYELERİMİZDEN BİRİNİN TIRNAĞI İNCİNSE BİZ YARDIMA KOŞACAĞIZ;

Hukuken verilmiş bulunan hakların en iyi şekilde kullanılabilmesi ve herhangi bir haksızlığa maruz kalındığında bizimle irtibata geçilmesi ve avukatımıza vekalet verilmesi yeterli olacaktır. Her türlü hukuksuzlukta derhal avukatlarımız devreye girecek, ücretsiz avukat desteğimiz ile üyelerimizin yaralarını saracağız. Bunun yanında üyelerimizin hukuken var olan haklarının kullanımı ile ilgili olarak 24 saat esaslı bilgilendirme sistemi kuracağız. Her zaman üyelerinin yanında bir dernek şubesi anlayışı bizim yönetimimizle gelecek.

SOSYAL AKTİVİTELER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ;

Unutulan, evlerine kapanmış hayata küsmüş Gazi ve Şehit ailelerin hayata dönüşü için dernek olarak sosyal aktiviteler gerçekleştireceğiz. Sosyal aktivitelere katılımda ayrımsız tüm üyelerimizin faydalanabileceği, eşit, adil bir sistem uygulayacağız.


SİYASET ÜSTÜ BİR ANLAYIŞLA HAREKET EDECEĞİZ;

Hiçbir siyasi parti ya da anlayışın arka bahçesi olmayacak, bütün siyasi partilere eşit mesafede, amacı Şehit aileleri ve Gazilere hizmet etmek olan bir yönetimin iş başına gelmesini sağlayacağız. Derneğe yapılacak her türlü yardımın tamamen objektif ve hakkaniyet kriterlerine uygun olarak, “adil” bir şekilde dağılımını sağlayacağız. Mevcut Belediye Başkanlıklarının yada Valilik, Kaymakamlık yardımlarının üyelerimizin onurlu duruşlarını muhafaza ederek verilmesi için çalışmalar gerçekleştireceğiz.

İŞYERİ SORUNLARINDA ÜYELERİMİZİN HER AN YANINDA OLACAĞIZ;

Çalışan Gazilerimizin ve Şehit ailesi yakınlarının çalışma yerlerindeki sıkıntıları sosyal koşullarında ortaya çıkan sorunların tespiti için yönetim kurulu olarak bizzat işyeri ziyaretleri gerçekleştirecek, var olan tüm işyeri sorunlarının çözümlenebilmesi için ilgili makamlar nezdinde gerekli girişimlerde bulunulacaktır. Üyelerimizin herhangi bir kanuna aykırı idari işlem ya da eyleme maruz kalmaları halinde de avukatlarımız marifeti ile gerekli hukuki girişimlerde bulunacağız.

ÜZÜNTÜLÜ YA DA MUTLU ANLARIMIZDA TOPLU KATILIMLAR SAĞLAYACAĞIZ;

Üyelerimizin her türlü üzüntülü veya mutlu anlarında onların yanında olacak bir dernek şubesi hayal ediyoruz. Şehit cenazelerine katılımın en üst düzeyde olması için gerekli her türlü tedbiri alacağız. Şehit aileleri, Gaziler ile Harp ve Vazife malulleri olarak onurlu duruşumuzun ve hassasiyetlerimizin yılmaz bekçisi olacağız.

ÇALIŞAN ÜYELERİN DERNEĞE GELEBİLMELERİ İÇİN HAFTA SONU DA HİZMETİNİZDEYİZ;

Hafta sonları çalışan üyelerin derneğe gelebilmeleri için derneği Hafta içi sabah 08.00 Akşam 17:00 a kadar öğlen paydosu dâhil açık tutacağız. Cumartesi günleri de 08.00 Akşam 17:00 a kadar öğlen paydosu dahil açık tutacağız. Bunun dışında derneğin açık olmadığı zaman dilimlerinde de 7/24 açık olan Başkan ve yönetim kurulu üyeleri telefon numaralarından her an irtibata geçerek her türlü sorunlarını çekinmeden iletmeleri ve derhal çözüm üretilmesini sağlayacağız.

HER TÜRLÜ YARDIM VE İMKÂNLAR EŞİT DAĞITILACAKTIR;

Hiçbir ayrım gözetmeksizin dernek şubemize gelecek her türlü ayni veya nakdi yardım ile imkânların tüm dernek üyelerimiz arasında eşit dağılımı sağlanacaktır. Gerekirse noter huzurunda kura yolu ile dağıtımlar gerçekleştirilecektir. Dernek şube başkanı dâhil hiçbir üyeye ayrıcalık tanınamaz. Dernek Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri huzur hakkı almayacak fahri hizmet verilecektir.

DERNEK ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE AYDA EN AZ 1 KERE TOPLANTI YAPILACAK;

Üyelerimizin sorunlarını birebir dinleyebilmek, yapacağımız projelerimizle ilgili görüş ve önerileri almak, şubemizi istenen ideal seviyeye getirerek kolektif aklı harekete geçirebilmek için ayda en az 1 kez toplantı düzenleyeceğiz. Yapacağımız bu istişare toplantılarında herkese söz hakkı vererek dinleyecek, bütün üyelerimizin uyarı, öneri ve şikayetlerini dikkate alarak çalışmalarımıza yön vereceğiz.

DERNEĞİN KİMSENİN TAPULU MALI OLMADIĞINI HERKESE GÖSTERECEĞİZ;

Bütün üyelerimizi kucaklayan biz anlayışa sahip olan yönetimimiz üyelerimizin çekinmeden diledikleri zaman gelebilecekleri bir dernek şubesi dizayn edecektir. Dernek şubemiz üyelerimizin dert ortağı, arkadaşı, her zaman danışabileceği bir merkez olacaktır. Sürekli belirli kişilerin geldiği bir şube olmaktan çıkaracağız.

GELEMEYEN ÜYEMİZİN BİZ YANINA GİDECEĞİZ;

Fiziksel kısıtları dolayısı ile ya da yaşlanan üyelerimizin sorunlarını dinleyebilmek için biz yanlarına gideceğiz. Bir telefonla bize ulaşılması halinde derhal üyemizi ziyaret ederek sorununa çözüm üreteceğiz. Yerinde sorun tespiti yaparak, sorun çözümlenene kadar mücadele edeceğiz.


MİLLİ VE DİNİ BAYRAMLARDA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER OLARAK COŞKULU KATILIM SAĞLAYACAĞIZ;

Milli ve manevi duygularımız , hassasiyetlerimiz, onurlu duruşumuz bizim için her şeyden önce gelmektedir. Bu anlamda Milli ve Dini bayramlarımızı hep birlikte omuz omuza coşkulu katılımla kutlayacak tedbirleri alacak, gerekli organizasyonları gerçekleştireceğiz.

KONYA ŞUBESİNE YAKIŞIR BİR WEB SİTESİ KURACAĞIZ;

Mevcut sitenin yetersiz olması nedeni ile dernek şubemize yakışan çok güzel bir web sitesi ile üyelerimize sürekli anlık bilgilendirmelerde bulunacak, şeffaf bir yönetim anlayışına sahip olacağız. Dernek üyelerimize her türlü gelişmeden SMS bilgilendirme sistemi ile bilgi vereceğiz.

SEVGİLİ ŞEHİT AİLELERİ, GAZİLER İLE HARP VE VAZİFE MALULÜ BÜYÜKLERİM, KARDEŞLERİM,

Bizim yapacağımız çalışmalar bu maddelerle sınırlı değildir. Sorun tespit etme ve çözümleme anlayışından hareketle üyelerimizin karşılaşacağı her türlü sorunun çözümlenebilmesi için gerekli çalışmaları yapacağımız gibi, her türlü öneri ve teklifi de derhal dikkate alarak gerekli girişimleri gerçekleştireceğiz. O makamda “Başkan” olmak için değil, sizin emrinizde çalışacak bir kardeşiniz olarak bulunuyorum. Resmiyette Başkan ben görünecek olsam da bilin ki, Başkan sizsiniz. Bizler sizin sesiniz, sizin yüreğiniz olacağız. Ve her zaman sizin emrinizde olan bir Konya Şubesi olarak vücudumuzu taşın altına koyarak canla başla çalışacağız. Yönetim olarak Misyonumuz bu şekilde olacaktır.